SC MARADI COM SRL

Distribuitor HB Body, Smirdex & vopsele auto pe baza de apa

SC Maradi Com SRL este o firma cu capital privat infiintata in anul 2002 in Cluj Napoca.

SC Maradi Com SRL si-a inceput activitatea ca distribuitor al produselor HB Body si Smirdex in judetele Cluj, Alba si Salaj. In urmatorii doi ani aria de distributie s-a extins si in judetele Mures, Bistrita si Tg Mures.

Portofoliul de produse s-a largit azi fiind distribuitori si de vopsele auto pe baza de apa de la producatori de renume precum PPG, Lechler si Max Meyer.

In anul 2004 firma a deschis in Cluj Napoca un magazin specializat care ofera langa vopsele auto si materiale pentru vopsitorie auto.

Portofoliul de produse s-a extins continuu cu noi produse de la producatori de scule si accesorii pentru ateliere de vopsitorie de foarte buna calitate

Echipa noastra este formata din persoane tinere, dinamice si cu experienta in domeniu care va sta la dispozitie cu toate informatiile de care aveti nevoie.

Avantajele noastre sunt date de echipa tanara, logistica, promptitudine, atentie la nevoile clientilor si oferta variata. Rutele din afara orasului se fac saptamanal cu zi de comanda prestabilita si livrare in ziua urmatoare.

DESCOPERA CATALOGUL DE PRODUSE